Kollégám jóvoltából néhány kiló céklával kísérletezhetek idén ősszel. Első: sült cékla. Melegen isteni, hidegen szottyadt egy kicsit. A fotón már hideg (és homályos) :)
Mivel fűszerezed?Pár éve egy barátom napi betevője volt a nyers cékla,csak úgy,és amikor megkínált vele,olyan fura,nem egészen növényi íze volt,olyan enyhén algás-gombás.De így sütve kipróbálom.
Arról írok, amit a rohanó hétköznapok során idő, alkalom, lelkület hiányában nem tudok személyesen megosztani a szűkebb és tágabb családommal, barátaimmal, ismerőseimmel, ismeretlenekkel. Nem szeretem a közgazdaságtant. Szülésznő nem leszek már. De ezeken kívül is nagyon izgalmas az élet.
2 megjegyzés:
Mivel fűszerezed?Pár éve egy barátom napi betevője volt a nyers cékla,csak úgy,és amikor megkínált vele,olyan fura,nem egészen növényi íze volt,olyan enyhén algás-gombás.De így sütve kipróbálom.
Ezt csak fűszerezés nélkül, mint a hasábkrumplit, még melegen sózva.
Megjegyzés küldése