2010. január 18., hétfő

Kenyér

Tudok kenyeret sütni! Lábosban és nem hőlégkeveréses gázsütőben. És nagyon rövid idő alatt.

KAnya leírása olyan egyszerűnek tűnt és a fotó is csábító volt. Gondoltam maximum jóllaknak a kutyák... Én csak egy közeli fotót készítettem, de higgyétek el pont olyan lett mint amilyen az ő fényképén szerepel. Len-, tök- és napraforgómagot tettem bele két-két evőkanállal. Nagyon finom lett. Bedő, Hartyas, Lipóti...isten véletek:)


2 megjegyzés:

Alma írta...

A mi kenyerünk is kb. így készül, csak a fele liszt(1-1 kg) teljes kiőrlésű, és 2,5 dkg élesztő van benne, só, meleg víz, kis oliva olaj, lenmag, szezámmag.A mindenféle kísérletezéseknek ez lett a konzekvenciája, Robi naponta összedobja.A méz is nagyon jó lehet benne.

BKata írta...

Hurrá, örülök nagyon.-)