2009. május 21., csütörtök

Kötök

Ezer éve nem kötöttem, vagyis inkább nem fejeztem be semmit az utóbbi 3 évben. Fogalmam sincs miért csaknem 30 fokos hőségben álltam neki, minden esetre a jó fényviszonyok miatt legalább látok rendesen. A tenyerem ugyan izzad és nem csúszik a fonál rendesen a tűn, de még nem adom fel.


Egyelőre nem mondom el mi lesz belőle, hátha kudarcba fullad a próbálkozásom. Mivel már 15 deka benne van, mondhatom, hogy kb. 1/3-a kész. A végeredményről majd beszámolok, hogy mikor, az kézízületeim állapotától, jó könyvektől és filmektől, kiránduló időtől és hogy el ne felejtsem: munkahelyemtől függ.

4 megjegyzés:

Anice kötős blogja írta...

Milyen aranyos, jé,lehet hogy sál lesz!
Most befejezel valamit vagy újba kezdtél?

A.C.E írta...

Szia!

Tényleg érdekes, hogy a nagy meleg inspirált a kötésre, nekem rendszerint télen jön a kötősihlet! Szurkolok, hogy ne menjen már kárba ez a 15 dkg, kár lenne érte, meg az is jó érzés ám, ha befejezel valamit! :)
Én régebben rendszeresen kötöttem, ma már csak elvétve, de még mindig szeretem!

Puszi és szép napot kívánok: Eszter

Taurus írta...

Sziasztok! Kell a biztatás, mert ez a valami őszre készül és addig igencsak van még idő. Bár 5 dekányit lebontottam már, mert úgy gondoltam nagy lesz, most meg van egy olyan gyanúm, hogy kicsi. Ez egy új valami, nem pulóver, nem ponchó, a kettő között valami átmenet...majd kiderül:)
Végül is szeretek én is kötni, de olyan mennyiségben, mint te, Anice biztos nem tudnék.
Jó hétvégét nektek!

Anice kötős blogja írta...

Üdv és sok sikert!