A tavalyi hanukai fánksütés elmaradt - mert vendégségben annyit ettem, hogy már ránézni sem bírtam. Most pótoltam az elmaradást.
Ezt a receptet választottam, de persze mandula nélkül. Nem azért, mert nem szeretem a mandulát, hanem mert megrögzött receptátíró vagyok, hol kényszerből, ha nincs otthon a megfelelő hozzávaló, hol pedig analfabetizmusból, egyszerűen félreolvasom a leírást. Persze megsüthettem volna ezt is:), de most nem a neten vadásztam, hanem Eszter könyvében.
Háttérben a gyönyörű, sárga és igen finomra sikerült baracklekvárom. |
2 megjegyzés:
Nyam-nyam! Fényposta, ablaknyitás? :) Nektek jó étvágyat!!
Köszi!!
Tegnap még ebéd előtt frissiben el is fogyott, de tényleg finom lett, még egy ablaktörést is megért volna:)
Megjegyzés küldése