2009. szeptember 11., péntek

Új hobbi?

Vagy inkább egy új szakma? Kicsit el kellene merülni benne, a több lábon állásra gondolva mindig jól jöhet egy hidegburkoló szakképzettség.
Eddig egyáltalán nem érdekelt a mozaik, főleg nem az üvegmozaik, de ez a csempézés nagyon jó terápiás hobbi. Itt még a fugázással foglalatoskodom, a végterméket még nem fotóztam le, kicsit be akarom pácolni a fakeretet. A kép tervezője a kollégám volt, akiről koppintottam a mintát és ő is nevezte el, de nem emlékszem, hogy a Tramini vagy az Ófurmint nevet kapta-e a design:)


Egy biztos: még több helyet igényel mint a varrósarok és sokkal koszosabb is. Viszont látványos és nem kell közben megvakulni.

5 megjegyzés:

A.C.E írta...

Nekem nagyon tetszenek ezek a mozaikok és biztos vagyok benne, hogy elkészíteni is nagy öröm lehet őket!
Csak hajrá, várom a saját tervezésű mozaikjaidat is!

Puszi

Joli írta...

Édesem! Egyre többször ámulok el a tevékenységeiden.Nagyon tetszik a mozaikod, meg egyáltalán amit csinálsz, csak nagyon vigyázz, amennyire lehet Magadra!
millió puszi

Alma írta...

Nagyon jó spanyol mozaikminták vannak.

Taurus írta...

Teljes véletlen, hogy pont ezt próbáltam ki. Egy rendezvényen lehetett mindenféle kézműves dolgot művelni. (Kosarat is fontam...)

Hol vannak minták? Egypár őrültet találtam, aki pl. Klimt valamelyik festményét rakták ki, de a foltvarrók közt is vannak ilyen megszállottak:)

Robi írta...

Az Ófurmint nevet kapta a design :)