2009. március 4., szerda

Szatyor


Nagyon sok blogban láttam ezt a szatyrot, muszáj volt megvarrnom. A leírást végül is Ildikó blogján találtam, de gyönyörű megoldások találhatók a többi kreatív lapon is. Nem vagyok egy lelkes környezetvédő, de minek reklámozzam ingyen a bevásárlóközpontokat. Hajaj, mikor még egyetlen nejlon táska létezett Magyarországon - a narancssárga Centrumos - menőnek számított, ha valakinek osztrák Billás szatyra volt. Ezzel azt hiszem elárultam a korom:)

Nekem olyan vászontáskám van, amire az van írva: "Ma még nem vettem semmit". Ezeket ajándékba varrtam 'lidis' szatyrokból, remélem használják a megajándékozottak. Némelyiknek fordítva volt a füle, kiszakadva az oldala, szóval lehet tényleg megéri az alapszatyrot is magunknak varrni, mert amúgy egy tákolmány. Meg az is lehet, hogy gyermekmunka. A kék-piros farmer anyagok valaha ingek voltak. Ronggyá hordtuk tényleg, de annyira szerettem őket, még arra is emlékszem, hogy 5 márkáért vettem őket Frankfurtban. (akkor még alig 70 Ft volt a Márka) Na megint a koromnál tartok:)


7 megjegyzés:

A.C.E írta...

Ügyes vagy, jól sikerült kis szatyrok!

/kérlek nézz be a honlapomra, válaszoltam neked a feltett kérdésedre! :)

Szép estét kívánok: Eszter

Taurus írta...

Köszi, köszi, már rendelem is!

Alma írta...

Én festeni szoktam ilyesmit.El van az anyuka, ha játszik....

Taurus írta...

Végül is alig látok, hangos a varrógép, minden tele van cérnaszállal...szép az élet! De ez a terápiánk része, nem?

Alma írta...

Így van!:)

Alma írta...

Hogy kell ilyen számlálót tenni a blogra?

Taurus írta...

Kattints a számlálómra és odavisz a helyre. Ez a legegyszerűbb számláló és nem hoz magával reklámokat, mint némelyik agyondizájnolt. 3 lépés, aztán kidobja a html kódot, amit most hirtelen nem tudom, hogy kell bevarázsolni, talán a profilokhoz kell betenni.
Ezen az oldalon van néhány jótanács:
http://blogbajok.blogspot.com/search/label/sz%C3%A1ml%C3%A1l%C3%B3