2016. február 3., szerda

Elért


a h1n1, itthon fekszem lázasan. Amikor nem alszom, akkor egyik kedvencem videóit nézegetem. Jó nekem ennyi idősen gyerekeim voltak, de az nem a felnőttség jele, legalábbis így utólag. Nem annyira jellemző ennyi idősen a tudatosság, a tudatos személyiségépítés és ez az iszonyatos mennyiségű fizikai munka.


Itt mutatnak közelit is, nagyon szépen úszik, minden mozdulata egyforma, mint egy gép. Meg az angol értést is lehet gyakorolni, hogy dícsérik a kommentátorok.


Ha sokat nézem, megtanulok úszni? Na ja, a nézés még nem elég. Azért büszke vagyok rá, hogy ennyi idősen van példaképem, aki miatt képes vagyok hajnalban úszás edzésre járni. Az edzőm is büszke lehet magára, hogy ennyi vén önjelölttel van idegzete foglalkozni. Leginkább persze Hosszú Katinka lehet büszke magára, hogy egy nálánál kétszer annyi idős embernek is tud motivációt adni. 

A brand építésük nagyon tetszik, most iszonyú sok meló lehet, de ki tudja meddig tart a fénykor, ezt a melót nem lehet halogatni. Az Iron Lady név ugyan nem tetszik, az Iron Nation brandben nagyobb lehetőség van. Tudom, hogy inkább a fiatalokra épít, de pl. én igen nagyképű lennék egy Iron Lady feliratú dresszben, nem? A Lady meg amúgy is szűkit, mármint a fiúk nem beleértendők ebbe a körbe:) (naneee, tényleg?) Meg persze nem is a magyar piac a lényeg, itt kis pénz van ebben, de a gyerekbetegségeket megtapasztalni biztosan jó volt. Szóval, hajrá Katinka!

Sok sikert kíván Bádog Lady a győri uszodából




1 megjegyzés:

Alma írta...

Veled azért szórakoztatóbb beszélgetni :D