2010. február 7., vasárnap

Gyöngyhorgolás

Mónika tartott nekünk tanfolyamot gyöngyhorgolásból. 8/0-ás gyönggyel készült, hogy a technikára tudjuk összpontosítani, megjegyzem ezt is alig láttam. Csak arra kellett ügyelnem, hogy a koncentrációtól görcsben lévő ujjaimmal ne sokat ártsak. Legalább ötször bontottam vissza, így is benn maradt egy hibásan lehorgolt szem. Még kapcsot, zárórészt kell rá tenni és kész is. Ha megnézettem, hogy mitől látok kettőt néha, akkor nekiállok egy 11/0-ás projektnek is. Matt fekete, narancs és gyöngyházfényű, belül arany, kicsit hússzínű japán gyöngyből készült. Nekem nagyon tetszik az eredmény:


Ha horgolt gyöngyékszert vesztek, ne sajnáljátok rá az árát, nagyon szem és kézízület romboló, sok munkaóra ráfordítást igénylő technika.

3 megjegyzés:

Anice kötős blogja írta...

Le a kalappal, az én szemem sem bírná ezt a műveletet. Horgolni is ezért nem horgolok, pedig szeretek, de utána meg napokig nem látok semmit.

Anice kötős blogja írta...

Bevontalak egy játékba és díjazlak!

Taurus írta...

Nagyon köszönöm! Nehogy megharagudj, de eddig mindenkit visszautasítottam, most nem tehetek veled kivételt:) Amikor elkezdtem írni a blogom, attól féltem leginkább, hogy valaki elolvassa...most már javult a helyzet, de tudom, hogy a játékokkal nagyban nőne a nézettségem is és én ezt nem akarom. Tudom nem jól hangzik, mert akkor miért nem írok naplót az asztalfióknak? Majd talán fejlődök, de úgy látszik még nem értem meg a társas kapcsolatok erre a fokára. Még egyszer köszönöm és kérlek azért továbbra is nézz be hozzám:)