2009. november 8., vasárnap

Elmúlt két hét

Influenza döntött le két hétre, szinte szó szerint, mert 4 napig fel sem tudtam kelni. Betegen nem jó itthon lenni, de kénytelen voltam visszavenni a tempón és pihenni, mert a legyengülés tartósnak mutatkozott. Azért zajlott az élet nélkülem is, a jobb pillanataimban kötöttem (még mindig nincs kész a nyáron elkezdett csodapulóver), mobiltelefontartót varrtam, ma pedig nem bírtam magammal és 10 órát álltam a konyhában. Készült halászlé, rántott hal, burgonyatekercs Fűszeres Eszter szakácskönyvéből, párolt káposzta, Kinder szelet és sütöttem kenyeret Limara egyik receptje szerint. Megünnepeltük a fiam névnapját, ami amúgy két hete volt, mosogattam vagy ötször és vége is lett a napnak. Beszéljenek inkább a képek.





8 megjegyzés:

Alma írta...

Sára cipeli magával mindenhová a nyomoroncot, nagy kedvenc.
Őszintén szólva sose voltam jó képrejtvényben: a legfelső fotó mit ábrázol?Én valami halloweenesre gondolok:)
Jó, hogy jobban vagy végre.

Taurus írta...

Örülök, hogy szereti:)
Simi kivájt egy sütőtököt...de nem engedte kirakni a teraszra. Meg akartam sütni, de elkezdett penészedni.

A.C.E írta...

Szia!

Remélem most már kifelé jösz a betegségből, jobbulást kívánok, melyik fajtát kaptad el, az új divatosat, vagy a megszokott ósdit? :)

Gyógyító puszi

Taurus írta...

Köszi Eszter, úgy tűnik túlélem. Most a gyerekeim vannak soron. Nem tudom melyik fajta, mert nincs szűrés, csak ha már tüdőgyulladás is van. De nagyon durva volt. Az öcsém hozhatott Ukrajnából is vírust... Kollegám barátját szürték, mert a környezetében volt H1N1-es és ő is fertőzött. De semmilyen tünete nincs! Úgyhogy C-vitamin és némi ima, biztos hat:)

Alma írta...

A DM-ben lehet kapni cink-hisztidin-cysztein tablettát, immunrendszer-erősítő, 40 tbl 800-900 ft, még Bernátnak kezdtem adni régebben(bejött), és most kapják a többiek is 1000mg-os csipkebogyó-kivonatos C-vitaminnal.Reménykedjünk.
Jobbulást a gyerekeknek!

Joli írta...

Jól megijesztettél a betegségeddel!! Biztos, hogy már jól vagy? Én nem hittem az oltás elleni propagandának és beoltattam magam, mert nem hiszem, hogy meg tudnám oldani a saját ápolásomat.
Légyszives nagyon vigyázz magadra, és mindent egyél, ami vitamin!! Sok puszi: A

Alma írta...

Az ovinéni ajánlotta még, amikor Barnus beteg volt, hogy sokkal jobban, gyorsabban gyógyulnak a gyerkőcök, ha probiotikumot kapnak, és a bélflórájuk rendben van.Én az iszonyat drága örökké-aloésat használom ilyenkor(tuti hatás), vagy Normaflore-t(olcsóbb, gyorsan felszívódik).Biztos van még egy csomó jobbnál-jobb, de pl. a kapszulás, olcsó termékek sokkal kevésbé jöttek be.

Taurus írta...

Köszi a tippeket! A Normaflort használom. A foreverre még nem volt "kedvem". (azaz drága)
Mama neked tényleg jó az oltás! Anyu a nemre szavazott, apu beoltatja magát, ezen jól lehet vitatkozni:)Pedig szerintem fordítva kéne, apu immungyengítőket kap egy éve, nem tudom hogy viselné az oltást.