2016. december 25., vasárnap

Kétszer

írtam meg a kis bejegyzésem, kétszer veszett el. nem bírom újraírni... Írtam kicsit a gyászomról, de úgy tűnik ez tényleg nem tartozik senkire, a jóisten sem akarja, hogy közhírré tegyem. Ennek kapcsán sajnálkoztam arról, hogy mennyire kontrollált és érzelemmentes vagyok sokszor és ez milyen nehézségeket okoz. Például abban az esetben, ha más nem veszi a fáradságot, hogy közelebb lépjen hozzám, a fegyelmezettségem megakadályozza, hogy én tegyem meg az első lépést. De hogy őszinte legyek a 80-20 szabály itt is igaz, az emberek 80 százalékával nem akarok közelebbi kapcsolatba kerülni:) A faluban rosszallóan azt mondták (na nem nekem), hogy igen nagyon zárkózott vagyok (értsd mufurc grófnő). Amikor ezt megtudtam, azonnal elmentem a templomba a karácsonyváró ünnepségre és beültem az első sorba, majd hazamentem és átküldtem egy kis sütit a szomszédba (na nem én magam vittem...ne essünk túlzásokba). Csak úgy megjegyzem, eddig 5* voltam templomban, először Bérbaltaváron, hogy az osztálytársaimmal fixírozzunk egy igen helyes papot, majd 2 esküvő , egy temetés és egy keresztelő következett.  És egy Csakazértis:)

Kontrolláltságom fokozandó ismét megpróbálkoztam Urban-Eve rutinjaival, a legérdekesebb az volt, hogy excelben legyártottam némi segédletet magamnak, innentől a legkevésbé sem érdekel, hogy milyen a mosogatóm. Mentségemre szóljon, hogy a munkahelyen schedule, timeline és todolist fun vagyok és otthon egyelőre nem a nyomást szeretném fokozni magamon. A szervezettségre persze szükségem van, még nem adtam fel, dolgozom az ügyön....


Ez már annál cukibb: a pici matricákkal jelzem a naptáramban a kézi NB és BL meccsek időpontjait, illetve H betűvel a hazai és I betűvel az idegenben játszott meccseket jelzem. Jól van...tudom...de egész évre megvan a bérletem, egyet sem akarok kihagyni. (Csakazeto)


Az utólagos dokumentációban az úszás edzésnaplóig jutottam, bár fogalmam sincs minek kell nekem, hogy mikor milyen és mennyi teknőc volt. Teknőc egy kínzóeszköz, amit ha felveszel nem tudsz úszni:)

Mindenesetre a dokumentálás szerint novemberben pl. 12 600 m-t úsztam. Igaz Hosszú Katinka egy nap alatt úszik ennyit, de hát igyekszem a legjobb inspirációt kiválasztani:)

És persze mindenkinek kellemes ünneplést!

3 megjegyzés:

andras írta...

<3

Alma írta...

Ezt a bejegyzést én is írhattam volna(persze saját érdeklődési körre specializálva)

Taurus írta...

😄 gondolom szappangyártás, kerámia, jóga, zene, filmek...