2014. október 5., vasárnap

Vega

hétvégét tartottunk, itt voltak a 'gyerekek'. Rájöttem mi a baj a vega főzési technikámmal. Az, hogy magyar. Arra kellene edzenem, hogy sok félét, de nagyon rövid idő alatt dobjak össze...na ezért még küzdenem kell.

Amíg a sütőtök szezon tart, dobjátok ezt össze, nekem bejött. Nem tudnék semmit javítani rajta, így tökéletes, hummusszal és sajtszósszal ettük.


A másik kajánk pedig egy sütőtökös gnocchi volt, ami inkább egy zalai dödöllére hasonlít. Kicsit túlsütöttem, még tesztelés alatt, de felvettük a repertoárba.

Boldog új évet:)

5 megjegyzés:

Alma írta...

Pacus is sokféle zöldségfasírtot készít, ezt is beajánlom, mert nagyon jók az összetevők.Az ötvössuliban nincs kaja, vinnie kell, és esténként sütöget.

J.Joli írta...

Nagyon finom lehetett a sütőtökös remekműved! Jó lett volna megkóstoni! Lehet, hogy időnként nekem is át kéne menni "vegába"..

Taurus írta...

Csak az a jó kis szalonna, az hiányozna!
Azért próbálgatom más zöldségekkel is.

mandy írta...

Na ez a zalai dödölle megnevettetett! Isteni finom volt :)

Taurus írta...

Akkor jó, ezért küzdök:)