2014. április 13., vasárnap

Felderítés

céljából gyalogoltam 30 km-t a hétvégén. Felkészületlenek voltunk az útvonalat illetően, de a részemről ebben volt némi tudatosság is, mert terveim szerint pár héten belül megyek újra, mostmár a bélyegző füzettel és a házastárssal felszerelkezve. Nem akartam teljesen a kék túra útvonalát menni, csak egy kicsit felmérni az erőviszonyokat. Főpróbának kissé sok volt az első napi 18 km Kőszeg Szabó-hegytől a Stájer-házakig, de a lelkesedést abszolút meghozta. A 2. napi Velem-Írottkő szakaszt sem a Szent Vid aljáról indítottuk, de az útkeresés, a térképolvasós, pihenős verzió így elsőre teljesen megfelelt. A hátizsák tartalmát egyrészt bővíteni kell, másrészt csökkenteni, de ez tényleg csak tapasztalati úton lesz majd tökéletes. Felkerült a listára a teleszkópos túrabot, bár nekem van egy Nordic walking botom (Finnországból:)), az összecsukható verzió barátibb lenne. A ragtapasz és a fertőtlenítő sem maradt most otthon, de kaja nem kell ennyi, legalábbis édesség nem.
 
Szóval: Amelie nemsokára kezdi a Kék túrát!
 
 
Pszichológiai teszt: A hét vezér közül melyiket választanád? Amelie Ond-ot választotta. Fúj.....
 

2 megjegyzés:

Jakab írta...

Üdvözöllek a blogomon, és egyben a kék túrázók táborában is. A Mici nénis blogodat csak éppen átfutottam, de már látom, remek dolgokat találok benne, sok a közös érdeklődés. Jó lenne együtt is kéktúrázni. Ha van kedved, írj a mail címemre. :-)

Bakancs és Fakanál
Erzsi
aki Győrben járt iskolába. :-)

Taurus írta...

Köszönöm előre is a meghívást! Blogodra a Medve-szurdok túra keresés kapcsán jutottam, de a Kék-túra részeket is fogom még olvasgatni. Még üres a bélyegző füzetem, most Bakony felfedező időszak van. Te nagyon klasszul dokumentálsz, élvezetes és lelkesítő!