2011. március 18., péntek

Kérlek,

nagyon kérlek, olvasd el ezt.

3 megjegyzés:

Monika írta...

Köszönöm,hogy feltetted,hogy elolvashattam!!!!!!
Mi lesz G.Ágnessel? nem vagyok igazán képben. Az azért olyan csodálatos,hogy VÉGRE szabad otthon szülni!Sokszor eszembejutott,hogy Béres József ellen is micsoda boszorkánypert folytattak az ellenségei,a buta emberek.Milyen sok szenvedés és sok más kellett addig,amíg elismerték.
Menyem otthon szülte 1 éve a második unokánkat.:))))

Taurus írta...

Igazán eddig is szabad volt, hiszen nem volt tilos. Mi lesz a jövő, nem tudom. Remélem mindig lesznek ilyen forradalmárok. A menyed biztosan tudta, hogy a legjobbat akarja és ezért hajlandó volt szemben menni az árral. Ez a kisebbségek mentalitása, ez az ami megtart és előbbre visz,felemel. A a kisebbséghez való hozzáállás pedig minősíti az államot és állampolgárait is.

Alma írta...

Aki nem csinál semmit,az nem is hibázik.Könnyű olyanoknak Ágiékat kritizálni és vádaskodni, akikre nincs emberélet bízva(újságírók és kommentelők).
Amúgy sok orvos szeretne ilyen statisztikát, mint ami G.Á. 'szüléseinek' van.Ha nem védené a többieket az orvoslobbi, a kéz és lábbilincs állandó viselet volna, nem olyan nagy érték Mo-on a kórházakban, klinikákon az emberélet, mint amekkora szájjal védik a mundér becsületét.